Kontakta oss

Vill du diskutera en egen tavelide, få pris på ett porträtt från eget motiv.
Har du funderingar kring din printbeställning.
Vill du reklamera en skadad vara eller beställning du gjort?
välkommen att kontakta oss via mail.
kontakt@gronholmprints.com

Vanliga frågor

Vad är en print?

En print, även kallad fine art print är ett så kallat konsttryck som trycks med en avancerad tryckmetod på ett kvalitativt material. Varje print trycks med sex till elva färger för att bilderna ska få ett djupare och så detaljrikt resultat som möjligt.

 

Material.

Samtliga av våra printar trycks i Sverige, på en slitstark och hållbar kanvasduk. Kombinationen av trycktekniken och materialet gör att printen får extra lång hållbarhet där våra tavlor har en hållbarhet upp emot flera 100 år om du behandlar dem väl. Se vårat material här!

 

Inramning/Uppsättning

Man kan placera printen i en valfri ram med glas eller plast. Printens struktur får ett fint djup bakam ett glas. För att uppnå en känsla av en originalmålning kan printen fästas runt en kilram.

 

Leverans.

Våra printar levereras alltid i ett tåligt och säkert papprör för att säkerställa att du som kund får hem en produkt av högsta kvalité.

 

Kan jag beställa printar i eget mått eller motiv?

Vi kan erbjuda specialdesignade tavlor, helt efter din egen design. Ditt motiv och storlek. Du får då en egendesignad orginaltavla som vi sedan kan trycka upp printar av. Om så önskas.

 

Jag vill göra en retur?

Du skickar smidigast tillbaka din print i samma papptub du mottog produkten i. Surfa in på https://postnord.se för att skapa ett paket. Eller gå till ett postnordombud.

 

 

Om du inte fått en orderbekräftelse.

Om du inte mottagit en orderbekräftelse efter din beställning kan det bero på att du angett fel mailadress. Kontakta oss och fråga om vi har en order registrerad på dig så vi kan korrigera din e-mail adress och maila dig din bekräftelse. Det kan också bero på att ordern inte gått igenom, hör då av dig till oss innan du lägger en ny beställning för att undvika att det blir dubbla beställningar.

Kan jag ångra mitt köp?

Vill du ångra ett köp innan din order hunnit lämna vårt lager så ring eller maila oss omgående. Vi kan dock inte garantera att vi hinner åtgärda detta innan din beställning går ut. Har du lagt din beställning på helgen eller efter vår stängningstid kan du maila oss.